title image

Wat we doen

Spraakzaam Communicatie is een communicatiebureau.
We werken niet voor u maar met u!

Ontwikkelen van websites

Bent u nog niet online vindbaar met uw bedrijf? Een goede website is dé manier om uw bedrijf te presenteren. Spraakzaam Communicatie creëert uw professionele, responsive en gebruiksvriendelijke website op basis van uw wensen. Aan de hand van de laatste ontwikkelingen (o.a. WordPress en SEO), ontwikkelen we uw online visitekaartje.

Ontwerpen van logo en huisstijl

Een huisstijl - zoals een logo, visitekaartjes, briefpapier - is de manier waarop u uw bedrijf visueel presenteert. Herkenbaarheid en de juiste uitstraling vormen het 'gezicht' van uw bedrijf. Spraakzaam Communicatie ontwerpt uw huisstijl op basis van uw wensen, zodat uw huisstijl perfect bij de uitstraling en het gevoel van uw bedrijf past.

Grafisch ontwerp / vormgeving

Wilt u met uw promotiemateriaal opvallen binnen de branche, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen promotiemateriaal, zoals advertenties, social media designs, banners, posters, die aansluiten bij uw product en doelgroep. In één geheel vormgegeven met uw huisstijl en de uitstraling van het bedrijf.

Ontwikkelen van drukwerk

Ondanks de steeds belangrijkere rol van online communicatie, speelt ook de ondersteuning van drukwerk een grote rol in ieder bedrijf. Of u nu een uitnodiging, een folder, een nieuwe menukaart en/of flyers wilt laten ontwerpen. Van ontwerp tot aflevering ondersteunen wij uw bedrijf bij het drukwerk.

Tekstschrijven en redigeren

Als bedrijf wilt u graag pakkende, aansprekende en correctie teksten gebruiken voor uw uitingen. Voor uw bedrijf verzorgen wij teksten voor onder andere persoonsbladen, nieuwsbrieven, webteksten, nieuwsartikelen of persberichten. Ook bij het redigeren/ nakijken van uw teksten, helpen wij u graag.

Online nieuwsbrieven en mailings

Als onderneming is het erg interessant om online nieuwsbrieven en/of mailings te versturen naar de vaste klant. Werk aan de relatie met de vaste klant of breng nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen onder de aandacht. Wij ontzorgen uw bedrijf graag en verzorgen al uw online nieuwsbrieven en mailings van opmaak tot verzending.

Social media opzetten en beheren

Social media is een communicatiemiddel dat uw bedrijf kan helpen om doelen te bereiken. Tenminste wanneer het op de juiste manier wordt ingezet. Spraakzaam Communicatie helpt uw onderneming met het opstellen, monitoren en/of uitvoeren van effectieve social media kanalen. Samen met u bepalen we onze strategie!

Ondersteuning beursdeelname

Beursdeelname is een fijne methode om als onderneming uw gezicht te laten zien en te netwerken met partners, relaties en (potentiële) klanten. Bij het voorbereiden van uw beursdeelname komt veel kijken, zoals een pakkende stand, het regelen van promotiemateriaal. Wij helpen u met de voorbereiding en/of tijdens de beurs.