title image

Referenties

Wat onze klanten over ons zeggen...

Referentie Debouwmarktshop

"De professionele look die we willen uitstralen"

“Spraakzaam Communicatie is een goede partner gebleken voor zowel grote als kleine werkzaamheden aan onze webshop. Qua design én context zorgt Jody Brouwer voor de professionele look die we willen uitstralen aan onze klant.”

-Huib Burmanje , Debouwmarktshop.nl

Referentie Europaplein Leerdam

"Creatief en snel van begrip voor de behoeften van ondernemers"

“Toen we in Asperen met de website van de Speelweek in de problemen kwamen, heeft Jody Brouwer van Spraakzaam Communicatie ons op een geweldige manier snel en betaalbaar geholpen. In een gesprek hierover vertelde ik over de nieuwe ondernemersvereniging van Leerdam-west en het Europaplein en de wens om vindbaar te zijn op internet, met het doel om door te verwijzen naar de eigen websites van de winkeliers en de winkelorganisaties. Opnieuw gaf zij blijk van begrip voor de wensen en het budget van zo’n kleine club en ontwierp razendsnel een platform en wat informatiebuttons. Elke opmerking of aanvulling werd dezelfde dag nog verwerkt, zodat we SUPER tevreden zijn en inmiddels al honderden bezoekers hebben geteld! Jody is creatief en snel van begrip voor de behoeften van ondernemers en realiseert op maat een oplossing voor elk probleem!”

-A3 Kleppe , Europaplein Leerdam en Vereniging Savel

Referentie Hamberg

"Communicatief erg sterk"

“Jody Brouwer is zeer creatief en heeft goede ideeën op onder andere e-marketing gebied. Ze heeft een hele goede input gegeven voor onze website en marketingbeleid. Jody is communicatief erg sterk."”

-Dhr. R. Stoop , Hamberg Mode B.V.