Website CM Office Support

Spraakzaam Communicatie  Website CM Office Support

Website CM Office Support

Eind mei 2015 kwam Cynthia, eigenaar van CM Office Support, bij ons met de vraag om haar website te vernieuwen. Haar website was een aantal jaren daarvoor ontwikkeld, maar voldeed niet meer aan haar wensen. Daarbij wilde ze graag een website die beter te onderhouden is. CM Office Support is gespecialiseerd in managementondersteuning, persoonlijke assistentie en secretariaatsvoering voor particulieren en samenwerkings-verbanden zoals verenigingen, stichtingen en brancheorganisaties.

 
Nadat we haar wensen hadden besproken, zijn we op zoek gegaan naar twee templates (uitstraling van de website). Met het zoeken naar een website houden we altijd rekening met onder andere de wensen van onze klant, van het soort bedrijf en de gewenste uitstraling. Daarbij is het ook heel belangrijk dat een website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is voor de bezoeker.

 
Na de goedkeuring van onze schets en voorstel voor de nieuwe website, zijn we aan de slag gegaan. Afbeeldingen en teksten heeft CM Office Support zelf aangeleverd, waarmee we de website hebben ingevuld.

 
Ga naar CM Office Support

Opdrachtgever:

CM Office Support

Date:

28 mei 2015

Category:

Websites