Poster en flyer voor Speelweek Asperen

Spraakzaam Communicatie  Poster en flyer voor Speelweek Asperen

Poster en flyer voor Speelweek Asperen

Jaarlijks organiseert Vereniging Speelweek Asperen een week vol sport, cultuur, natuur en spel voor de jeugd van de basisschoolgroepen 0 tot en met 9 in Asperen. Naast de georganiseerde spelletjes en activiteiten, wordt deze Speelweek ook elk jaar aan een thema en een goed doel gekoppeld.

 

Expeditie Poolcirkel

Aangezien de Speelweek in Asperen wordt georganiseerd voor kinderen van ongeveer 2,5 tot en met 12 jaar en deze leeftijdscategorie├źn vaak veelal dezelfde spellen spelen, is het tijd voor meer uitdaging voor de oudere kinderen. Voor de 37e Speelweek (2016) is er een nieuw en groot Speelweekspel verzonnen voor de groepen 6 tot en met 9, namelijk Expeditie Poolcirkel.

 

Door het uitvoeren van spannende raadsels, puzzels en opdrachten kunnen de deelnemende teams amuletten winnen. Bijvoorbeeld een amulet voor het team die de opdracht wint, maar ook zijn er amuletten voor collegialiteit in het team. In de Speelweek wordt het winnende team bekend gemaakt tijdens de slotavond.

 

Om dit nieuwe spel te introduceren onder de groepen 6 tot en met 9 in Asperen, heeft Speelweek Asperen ons gevraagd een poster en flyer te ontwerpen. De A3 poster wordt tijdens de Jaarmarkt op 7 mei opgehangen en aan de lokale basisscholen, zorgcentrum en sportverenigingen uitgedeeld. De A6 flyer kunnen de kinderen mee naar huis nemen, om aan de achterzijde hun team op te geven.

 

De poster en flyer zijn avontuurlijk vormgegeven en geven aansluiting aan het winterse thema van dit jaar: Asper-Ski.

Opdrachtgever:

Speelweek Asperen

Date:

1 mei 2016

Category:

Grafisch ontwerp