Nieuwsbrief De Klusser

Spraakzaam Communicatie  Nieuwsbrief De Klusser

Nieuwsbrief De Klusser

In april kregen we de vraag van Debouwmarktshop of we een sjabloon voor een online nieuwsbrief konden maken. De online bouwmarkt wil de nieuwsbrief maandelijks opmaken en versturen naar haar klanten. In het verleden verstuurde de online bouwmarkt nog geen nieuwsbrief, omdat het haar klant niet wilde lastig vallen met standaard e-mails waar niemand op zit te wachten. Die meteen bij ontvangst naar de prullenmand verplaatst wordt.

 

De Klusser

Maar dankzij nieuwe ontwikkelingen zoals nieuwe producten, aantrekkelijke acties en andere opwindende nieuwtjes, heeft het team van Debouwmarktshop besloten om maandelijks ‘De Klusser’ te versturen. Om de nieuwsbrief niet ongevraagd te versturen, melden de klanten zich handmatig aan voor het ontvangen van De Klusser.

 
Een (online) nieuwsbrief is een goede manier om de relatie met de (vaste) klanten te onderhouden. In een marketingstrategie moet, naast het aantrekken en werven van nieuwe (potentiĆ«le) klanten, het onderhouden van de relatie met de vaste klant niet vergeten worden. Voor Debouwmarktshop hebben we een sjabloon – op basis van de huisstijl van het bedrijf – gemaakt in een online mailingprogramma. Maandelijks kan het bedrijf dit sjabloon aanpassen en versturen.

 
Bekijk De Klusser April

Opdrachtgever:

Debouwmarktshop

Date:

28 april 2016

Category:

Online mailingen