Banners ‘Bouwvak’ en ‘Gehele verbouwing’

Spraakzaam Communicatie  Banners ‘Bouwvak’ en ‘Gehele verbouwing’

Banners ‘Bouwvak’ en ‘Gehele verbouwing’

Begin juli 2015 vroeg Debouwmarktshop ons om, in verband met de zomer, twee banners te ontwerpen voor op de homepage van de webshop.

 

Klussen tijdens de bouwvak

Debouwmarktshop is tijdens de bouwvak gewoon open, waardoor klanten ook in de vakantie bij deze online bouwmarkt terecht kunnen. Debouwmarktshop vindt het belangrijk dat haar klanten hiervan op de hoogte zijn, waardoor we een pakkende banner met de slagon ‘Klussen in vakantie, doe je met Debouwmarktshop’ hebben ontworpen. Het beeld van de vader met zoon versterkt het gevoel van vakantie en de tijd die er dan is om met de kinderen te klussen.

 

Gehele verbouwing

Debouwmarktshop staat niet alleen voor een webshop waar producten gekocht kunnen worden. Bij deze online bouwmarkt krijgen klanten persoonlijk advies en doen ze hun gehele verbouwing bij Debouwmarktshop, dan krijgen ze een eigen contactpersoon.
Debouwmarktshop wil met de tweede banner bezoekers prikkelen om niet enkel het product te bestellen dat ze via de zoekmachine vinden, maar de gehele verbouwing bij de bouwmarkt te regelen.

 
Ga naar de Debouwmarktshop

Opdrachtgever:

Debouwmarktshop

Date:

9 juli 2015

Category:

Grafisch ontwerp